среда, 17 ноября 2021 г.

                 З давніх-давен зиму називають білою, адже саме взимку на землю спускаються ніжні сніжинки, одягаючи все навколо в білі наряди.  Тому проведення  незвичайних новорічних свят - потреба сьогодення.

              День 30 грудня 2021 року в нашому закладі  пройшов дуже бурхливо та цікаво.  П'ять команд, що складалися  із учнів 6-11 класів, взяли участь у квесті "Стежками новорічних пригод". На шляху до скарбів, учасникам необхідно було пройти  шість  локацій, де їх чекали різноманітні завдання з математики, української мови та літератури, історії, фізичного виховання, біології та ХІМІЇ. 

        Ось такі пригоди чекали учасників в кабінеті хімії. Всі команди пройшли успішно випробування. Виконавши завдання, вони прикрасили ялинку новирічними кульками та отримали свої бали.

 

Впровадження STEM-освіти у навчальний процес дуже актуальна та цікава робота. Насичено  та плідно пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція "STEM-світ інноваційних можливостей. Формування освтнього STEM-середовища"




 До Дня учителя в 2021 році були підведені підсумки V щорічного Всеукраїнського конкурсу "Педагог-новатор". 


Відкритий позаурочний  захід

до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі  СНІДом та порозуміння з ВІЛ-інфікованими за темою: «СНІД – загроза людству»

для учнів 9–10 класів

Ціль заходу:

·       ознайомити учнів з існуючими проблемами сучасного світу – пандемії ВІЛ/СНІД, з особливостями шляхів передачі інфекції;

·      сформувати у учнів необхідні  знання про особисту відповідальність за свої здоров’я та соціальну поведінку;

·      формувати навички: оцінювати та прогнозувати наслідки перебування в зонах підвищеного ризику; дотримуватися профілактичних заходів;

·      виховувати у молодого покоління толерантність, співчуття до людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, ціннісного відношення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих людей.


                                                                                Дата проведення: 02.12.2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий